Diszkográfia


DJ MALEK KRISZTIÁN:

1973.07.14. ,Megszülettem,cseperedtem,de a 13. szülinapom előtt történt valami,ami eddigi egész életemre kihatással bírt, a mai napig.!

A legjobb barátom (Dj Czettler László Simon) megkért, segítsek megcsinálni az iskolai suli-bulit,cipeljünk hangfalakat, fényeket, játszunk giga slágereket stb. Igaz, akkor még nem sejtettem, hogy ezt a bulit nekem kell majd DJ -ként elkezdenem. Amikor elkészültünk a technika telepítésével, azt mondta: "Haza kell mennem átöltözni,meg minden!"  Jól elszaladt az idő a beszereléssel, márcsak másodpercek voltak a Buli kezdéséig, ezért mielőtt kérdezhettem volna, "Figyu, itt van a kezdő nóta,ott van a mikrofon, és nézd csak már el is indítottam a zenét!" Ebben a pillanatban elhagyta a színpadot, a színész bejárón át, ott álltam egyedül, én meg a Mikrofon! Gombóc a torkomban, a szám kiszáradva, remegő térdek! Tudtam, hogy most meg kell szólalnom, mikrofonban, hangosan, mindenki előtt! Már nem tudom, mit mondtam, de sikerült! Félszemmel láttam, hogy Laci kukucskál a színész bejáróból, és vigyorogva V betűt mutat az ujjaival! Azóta diszkózom! Rendületlenül!

1987. június. Állomás Eszpresszó. Sashalom       Itt kaptam az első tiszteletdíjamat 

1987. szeptember. Gránit Club Bp. XIX.ker. Talán az utolsó klasszikus "gyári" klub volt

        Nagyon jól mentek a dolgok,teltházas bulik,fellépők,stb. aztán a rendőrség bezáratta a clubot, mert állításuk szerint, szombaton a hazafelé tartó közönségünk, randalírozott, és három utcára a clubtól betörték egy ház ablakát! Akkoriban ennyi bőven elég volt az üzemegység bezárásához!

1988. március.

A Gránit Klub Sikerei eljutottak a szakma akkori szereplőihez is, egy nap megismerkedtem későbbi mentorommal, Borbás Mihály (MIMO) - val, aki hívott a csapatába dolgozni, de akkor még nemet mondtam! Amikor a Gránit Klubot bezáratták, felhívtam, ha még él az ajánlata, akkor szívesen elvállalnám a melót. A közös munka során Budapesten és környékén mobil dj feladatokat vállaltunk. Ebben az időszakban nagyon sok művelődési házban, párt hazban, étteremben, dolgoztunk együtt. Felbecsülhetetlen szakmai tapasztalatokra tettem szert, mind zenei, mind technikai szempontból, hiszen nincs két egyforma közönség, sem helyszín!

1989. október.

MIMO megkért, hogy suli után menjek vele Pilisszentivánra segítsek kipakolni a kisbuszt (Barkas B50) és egyúttal megnézhetem, hogy hol lesz az új diszkó, ahol club körülmények között dolgozhatok, ún. REZIDENS -ként!

1990. június. 17. STUDIO Nr:90 DISCO VIP. Nyitóbuli.

Ezen az estén , csak a meghívott vendégeink számára voltunk nyitva. Aranyos kis történet esett meg , amikor véletlenül kiszaladtam a bejárat elé , hogy fogadjam a pesti haverokat, nagy meglepetésben volt részem! Kinyitottam az ajtót , és a fiatalok négyes ötös sorokban várták , hogy beengedjék őket a bulira , volt ott vagy háromszáz ember! De sajnos csak következő este tudtak bebocsátást nyerni! Nagy volt a Várakozás! :)

1990. június. 18. STUDIO Nr:90 DISCO Grand Opening

A nagy nap ! Hihetetlen , felfoghatatlan , utánozhatatlan bulik sorozata következett , több mint hét éven keresztül , minden hétvégén ! Örömmel tölt el mindig ha visszatekintek ezekre az évekre , jó hogy részese lehettem egy legendás klub mindennapjainak! Meg kell még említenem a Pilisszentiváni klub akkori közönségét , köszi nektek is mindent!

1996. október. AFRODITÉ Night Club Budapest.

1997. május. ÁSVÁNY DISCO Pilisvörösvár.

A legendás klub , az egykori konkurencia hívó szavára igent montam , igaz hat évvel korábban már megkerestek  hogy menjek , de ez akkor még nem jött össze ! Sikeres másfél év következett , és persze a közönség nagy részét már ismertem az elmúlt évekből !

1998. Mc Monte Carlo Budapest

Csak néhány bulit sikerült ezen a kiváló szórakozóhelyen eltöltenem , mert egyik szombat este után a főnökség behivott az irodába , ahol nagyon megdícsértek a fergeteges buli miatt , de felhívták a figyelmemet arra ha következő szombaton is ekkora bulit csinálok akkor nem kell többet jönnöm ! Sok volt a csendháborítás miatt  indított feljelentés ! Mivel a hangcucc limitálva volt , csak a közönség lehetett a ludas ! Mindegy megváltak tőlem , mert túl nagy bulikat csináltam ! :)

1998. március.   DUDAR műv ház           BEST Disco ZIRC 

 Pénteken Dudar      Szombaton Zirc!  Nagyon kellemes és emlékezetes bulik , emberek , és életérzés ami eszembe jut a két klubról ! Kiváló , lelkes közönség , úgy éreztem magam mintha otthon lettem volna köztük ! Respect !

1998. június. Galéria Disco - Deja Vu Disco Balatonfüred

A hagyományos értelemben vett balatoni szezon akkoriban még 90 - 100 napos volt . Igen embert próbáló meló  , hiszen akkoriban még bakeliteztem . Igaz volt mögöttem 1500 lemez , de azt hamar megunta az ember . A dologban a legszebb , hogy ez kifelé láthatalan maradt mindvégig! Nagyon jó volt , élveztem minden pillanatát , jó lenne újra kipróbálni!

1998. október. Galaxy Disco Club Piliscsév.

Vissza a Pilisbe! Újra itthon . A Pilis akkori legjobban menő klubja volt , igaz akkor már hosszú ideje nyitva voltak ,  egy felújítás utáni újranyitáskor csöppentem a klub életébe és kb másfél éves sikersorozat következett !

1999. szeptember. Ásvány Disco Pilisvörösvár

Még egy nekifutás , de ezúttal már nem sikerült a nagy dobás , sajnos a tulaj hosszú betegség után elhunyt , és a klub ezt már nem vészelte át .

2000. február. TÁTRA CLUB Budapest (Ex Tátra Mozi)

Az utolsó olyan klub volt az életemben, ahol rezidens dj lehettem.